Pulsing

Geklede massage

Pulsing is een ontspannende massage op tafel waarbij de kleding niet uit hoeft. Het heeft een diep ontspannende werking op lichaam en geest en je komt volledig tot rust.

Pulsing, het zacht wiegen van lijf en ledematen
Pulsing, het zacht wiegen van lijf en ledematen

Wiegen

De massagevorm is een vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmisch uitgevoerde bewegingen. Die veroorzaken een golfbeweging in je hele lijf. De energie in het lichaam gaat daardoor letterlijk weer stromen. En dat werkt diep ontspannend. Denk maar aan het effect dat het wiegen van een baby heeft.

De massage werkt niet op één plek, maar je voelt het in je hele lijf. Van top tot teen en van binnen naar buiten. Dit komt omdat je lijf constant in beweging is. Daarnaast zorgen verlengende, openende en losmakende technieken ervoor dat je gewrichten weer soepeler worden.

Effect pulsing

De massage werkt verbindend, aardend en bevordert de doorstroming van energie op vele niveaus. Het kan je helpen om letterlijk en figuurlijk los te laten. Gespannen spieren en gedachten worden op een vriendelijke maar doeltreffende manier losgemaakt. Zo is ze helend voor lichaam en geest.

Info voor professionals

Ben je masseur of lichaamswerker en wil je deze vorm van massage leren? Kijk dan eens op www.dynamische-massage.nl.