Ontspanningsmassage

Totale ontspanning

Integratieve massage is een holistische massage die je totaal in ontspanning brengt. Er is aandacht voor je hele lijf en voor jouw persoon. Want een lichaam is meer dan spieren en gewrichten. Integratief staat voor een prachtige combinatie van drie massagesoorten: intuïtieve oliemassage, pulsing en polariteitsmassage.

Integratieve Massage, een holistische massage, geeft je totale ontspanning
Totale ontspanning

Intuïtieve massage met massageolie

Door strijkingen en diepere knedingen ontspant je hele lijf zich op weldadige wijze. Het is een zachte vorm van massage.

Pulsing

Een vloeiende aaneenschakeling van rollende, wiegende, schuddende en rekkende bewegingen. Je lijf komt letterlijk zachtjes in beweging. Deze techniek werkt door in je hele lijf, van top tot teen, van buiten naar binnen. Je wordt op een dieper niveau, letterlijk en figuurlijk, bewogen en heerlijk ontspannen. Pulsing kan je ook als complete lichaamsmassage ontvangen. Indien gewenst met kleding aan.

Polariteitsmassage

Het plaatsen van de handen op verschillende punten op je lijf. Door een plek met veel energie te verbinden met een plek met minder energie, gaat de energie in je lijf weer stromen. Ook dit werkt ontspannend, want de energie in je lijf komt weer in balans.