Hoe heb jij een massage bij mij ervaren?

Tot op heden schreef ik reacties van klanten in mijn eigen woorden op. Die kan je nog steeds lezen onder het kopje “Wat klanten vinden“. Maar nu kan je hier zelf je reactie kwijt door op de kop van dit bericht te klikken. Dan lees je ook de reacties van andere klanten. Je naam verschijnt bij het bericht. Dus als je het anoniem wilt, laat dan alleen je voornaam achter.

PS: Om te voorkomen dat er spam-robots reacties plaatsen, verschijnt jouw eigen bericht pas nadat ik deze heb goedgekeurd.

3 antwoorden op “Hoe heb jij een massage bij mij ervaren?”

  1. This massage was a great mix of strong and relaxing. Koert is very knowledgable about the body, and especially of pressure points. I have not seen massage therapy with pressure points before, and it was a great experience. Koert is also very nice and the massage room is calm and relaxing. I would recommend Koert to anyone looking for a great massage, at a good price, with a very knowledgeable massage therapist. Dankjewel Koert!!

  2. Dit voorjaar kennis gemaakt met de massages door Koert in zijn rustgevende, veilige praktijk omgeving. De verschillende massagevormen hebben mij verrast. Ervoer dit als zeer prettig. De deskundige aanpak van Koert maakte alles compleet.

  3. Al een paar jaar trakteer ik mezelf eens per twee, drie maanden op een massage bij Koert. Heerlijk ontspannen én een ‘onderhoudsbeurt’ voor m’n lijf waardoor ik nog maar zelden lage-rugklachten heb. Koert voelt heel goed aan wat ik op dat moment nodig heb (elke keer anders!) en verrast me met massagevormen die ik nog niet kende. Als ik van de massagetafel stap, voel ik me een ander mens; opgeruimd, energiek én ontspannen. Een betere masseur ken ik niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *